“…am o inima care bate cate un secol, doua, trei si n-o intreaba nimeni nimic, nu o aude nimeni“- Mihail Sebastian

Pagini

marți, februarie 28

Moment of insanity


Am spanzurat timpul de pereti
Cu gandul ca tot se va opri, va disparea
Inima, gandul, respiratia,
Si golul imens pe care-l umplu cu clipele,
Cu secundele ce mi s-au scurs printre degete,
Ca un zambet daruit din greseala.
Mi-am uitat sufletul pe birou, langa agenda
Si m-am intins pe podeaua rece
Pentru a-mi incalzi lacrimile,
Pentru a privi stelele
Ce mi le mazgalesc umbrele
Pe tavan.







10 comentarii:

  1. Ih,blogul tau este groaznic.Poti sa mai scrii si altceva decat despre sufletul tau.bla bla bla.Ceva interesant.Draga mea,de acea nu ai comentariica scrii tampeni.Sper ca o sa deschizi ochii sa vezi,daca nu poti sa+ti iei adio de la blogger.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Macar de ai avea tupeul sa sp cine esti. Nu iti place, te poftesc pe alte siteuri. Nu's "attention whore" , nu scriu pt commuri, si app cn esti ca sa imi sp sa imi iau adio de la blogger? Grow a pair:-j

      Ștergere
  2. Te dai mare si tare ca stii engleza :-j.Whore,oh very good.It's really,you are big whore.I'm done.Daca nu ai vrut sa asculti sfaturi mele,good bye!
    nu o sa mi trec pe aici never si o sa fac reclama negativa,scri numai prosti de tine,altceva nu mai sti si ai grija cu limbajul ca te faci singura de :)).You are the best in stupids.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Watch out we have a badass over here! Multumesc mult de comentarii:*

      Ștergere
  3. Cu ce drept de iei de Anna?Daca nu iti place cum scrie pleaca pe alt blog!M.am saturat de oameni din acestia:-j:->!Sa o lasi in pace odata pentru totdeauna pe Anna,ai inteles?

    RăspundețiȘtergere
  4. Mda! E interesant blogul! Felicitari pentru compuneri si texte! Ai talent!
    Totusi! Nu e situatia chiar asa de roz! Ai prea multa credibilitate in tine si nu prea miroase bine! Probabil se va infunda undeva si o sa-ti parar rau! Incearca sa nu fortezi lumea sa zisca numai comm bune ! Opiniile sunt diferite!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. iti multumesc de opinie. Nu fortez pe nimeni sa comenteze de bine, nu stiu ce ti-a dat de inteles lucrul asta. Fiecare e liber sa spuna ce vrea, pot sa sterg comentariile oricand. Cum adica am prea multa credibilitate in mine? Nu e un repros, pur si simplu vreau o explicatie mai clara.

      Ștergere
    2. Vroiam sa spun, ca daca de exeplu, maine dai un concurs la romana, nu e bine sa spui de la inceput ca: "Sigur o sa iau punctaj maxim! Sigur n-am concureta! Sigur....." . Nu sti de unde sare iepurele! Poti avea o depresie in acea zi, si te blochezi, iar apoi o sa-ti para foarte rau, deoarece erai prea sigura ca o sa reusesti!Si te vei demoraliza! ;)

      Ștergere
  5. Vezi-ti mai de treaba! Ca nu e nimic special in fata asta! E numai prostia si lauda de capul ei! In josul paginii, scrie ca nu primeste comm anonime! Ce prostie! Crede ca o sa-i prinda pe "criminali"! LOL!

    RăspundețiȘtergere

Nu accept comentarii anonime! Semnati-va daca aveti ceva de spus. Multumes:)